Ebből kihozták a maximumot

Ebből kihozták a maximumot
Döntetlen eredménynél általában felmerül: pontszerzésről avagy pontok vesztésről van-e szó. Úgy gondoljuk, az 1–1-re végződött szombati Baktalórántháza–Szolnok NB II-es futballmeccs után a hazaiak szempontjából egyértelmű a felelet: itt most örülni kellett az egy pontnak.  A Baktalórántháza bajnokságbeli valamennyi mérkőzése [.pdf – 88KB]

– Visszanézve a mérkőzést, átgondolva a fontos szituációkat, valóban a maximumot hoztuk ki a találkozóból – állapította meg Kovács János, a baktaiak edzője. – Nem kezdtünk rosszul, a gyors gólváltás után érezhető volt, aki újra betalál, az megnyeri a meccset. Erre nekünk is volt lehetőségünk a második félidő elején Pálvölgyi fejesénél, de Gdovin kiállítása után már inkább csak az eredmény tartására törekedtünk. Ezt sikeresen megoldottuk, ami a csapat erejét is bizonyítja.

Az eredményesség mellett a mutatott játék sem másodlagos, vajon ezen a téren mennyire volt elégedett a szakmber.

– A jelenlegi helyzetünknek megfelelő volt a produktum, hiszen megint volt három hiányzónk és az is érződött, hogy többen nem tudták végigdolgozni a felkészülést – beszélt a témáról a szakember. – Egyértelmű, van mit javítani, de lassacskán kiegyenesednek a soraink, és akkor játékban is előbbre léphetünk.

A baktaiak vasárnap a Makó vendégeként lépnek pályára, a heti programot a keddi (15 óra), hazai pályán esedékes jótékonysági mérkőzés színesíti, amelyen a tavaszi rajton „letudott” ellenfél, a Budafok lesz a vendég.

– Bodnár Tibor –
hirdetés