“A játékosok kitették a lelküket”

Akt.:
“A játékosok kitették a lelküket”
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A DVSC vs. FTC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Szergej Rebrov értékelte a látottakat.

Herczeg András: Első félidő első részében a Ferencváros nagyon bekezdett, akkor mi pontatlanok voltunk. A második részében fentebb mentünk, labdát szerezni. A végén igyekeztünk letámadni a Fradit, ne tudjanak építkezni. A játékosok egy nagyon fontos mérkőzésen nagyszerűen játszottak. Kitették a lelküket, nagyon fontos győzelmet arattak egy nagyszerű Ferencváros ellen. Izgalmas mérkőzésen, nagyon fontos győzelmet értünk el.

Szergej Rebrov: Nem vagyok elégedett az eredménnyel, de döntetlennel sem lettünk volna beljebb. Hasonló volt a helyzet, mint az Újpest ellen, lőttünk egy gólt, kaptunk egyet és nem tudtunk másikat lőni. Mondtam, a gól után sem szabad leülnünk, helyzeteket kell kialakítani, menni kellett volna tovább.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 21. fordulójában a Debreceni VSC csapata az FTC együttesét fogadta szombaton 14 órától a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 21. forduló D...

Debrecen - A debreceniek szombaton délután a Ferencvárost fogadják a bajnokság 21. fordulójában. Meglehetősen pocsék teljesítménnyel hangolt a Loki a szombaton 14 órától kezdődő, FTC elleni bajnoki rangadóra. Mint arra minden hajdúsági szurkoló jól emlékszik, a Debrecen egy hete sima, 3–0-s veres...
hirdetés