Edzőtermi berendezések karbantartására tervezett programot a Mánia Fitness

Akt.:
Edzőtermi berendezések karbantartására tervezett programot a Mánia Fitness
Az „üzemen kívül” címkét mindig szomorú ráakasztani egy gépre. A régi gépek meghibásodása sok fejfájást okoz a fitness létesítmények üzemeltetőinek, hiszen a nem megfelelően működő gépek balesetveszélyesek, a nem használható berendezések következtében megnövekedett várakozási idő pedig a sportolni vágyóknak okoz bosszúságot.

Ez csökkenti az ügyfélelégedettséget, az előre be nem kalkulált javítási költségek pedig könnyedén felboríthatják a pénzügyi tervezetet. A Mánia Fitness innovatív karbantartási programjával ezekre a problémákra kínál megoldást.

A Mánia Fitness több, mint egy évtizede tölt be fontos szerepet a magyar fitness berendezések piacán. A kiváló minőségű fitness és edzőtermi berendezések forgalmazása és javítása mellett, egy naprakész tudással rendelkező, képzett szakemberekből álló csapattal az ügyfelek részére tanácsadást és oktatási szemináriumot is kínál. A résztvevők az igények felmérését követően ötleteket kapnak arra vonatkozóan, hogy egy adott költségkereten belül maradva, hogyan lehet a lehető legmagasabb színvonalat tartani. Emellett egy egyedi karbantartási program is színesíti a termékpalettát, amely célja a meghibásodások megelőzése, a berendezések biztonságos működésének biztosítása és a javítások gyakoriságának csökkentése.

A cég személyre szabott karbantartási szerződéseket kínál. Az előre meghatározott karbantartási látogatások során a szakemberek minden egyes alkalommal ellenőrzik, hogy a gépek biztonsági szempontból rendben vannak-e, valamint a gyártói előírásoknak megfelelően elvégzik a berendezések kenését és beállítását. Egy ellenőrző listát is kitöltenek, és amennyiben úgy találják, hogy bármilyen javítás szükséges, akkor azt a látogatás végén jelzik.

A berendezések karbantartása számtalan módon térül meg. A karbantartási program eredménye képpen biztonságos edzéskörnyezet jön létre, az ügyfélelégedettség növekszik, valamint elkerülhető a leállások okozta kellemetlenség is. A vendégeknek nem kell többé hosszasan várakozni vagy a meghibásodott eszközök miatt módosítani az előre eltervezett edzésprogramot. A gazdaságossági szempontokat figyelembe véve is előnyös a rendszeres karbantartás, hiszen egyrészt a nő a gépek élettartama, másrészt a Mánia Fitness a régebbi gépekre alacsonyabb javítási költséget biztosít. Amennyiben egy gép meghibásodik, igény szerint a javítást is elvégzik. 3500 m2-es raktárbázisukon működik egy felújító üzem, ahol a berendezések szervízelését és felújítását gyári minősítésű technikusok végzik a legnevesebb gyártóktól beszállított alkatrészek felhasználásával.

Ha úgy érzi, hogy szeretné biztosítani berendezései hosszabb élettartamát és elkerülné a használaton kívül helyezett gépek miatti ügyfélvesztést, keresse a Mánia Fitness munkatársait bizalommal és érdeklődjön egyedi ajánlataikról.

– PR cikk –

Címkék: ,hirdetés