Edzőváltás ott, nyugalom itt

A nyíregyházi „fal” remélhetőleg áthatolhatatlan lesz az ellenfél számára
A nyíregyházi „fal” remélhetőleg áthatolhatatlan lesz az ellenfél számára - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Nem fog eltévedni a Fatum, amely immár harmadik bajnokiját játssza Budapesten.


Röplabda. Hol másol lépnek pályára a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata a soros bajnoki mérkőzés – természetesen a fővárosban. A nyírségiek a Palota, majd a Vasas elleni idegenbeli összecsapást követően harmadszor is Budapesten mutatják meg magukat, ezúttal a TFSE vendégeként hajtanak az újabb győzelemre. Mert ahhoz kétség sem férhet, hogy a B csoport ötödik pozíciójában posztoló házigazdával szemben egyéb variáció szóba sem jöhet a vasárnapi találkozón. Mindezt ama tény sem befolyásolja, hogy csütörtök este a hazaiak edzőváltást jelentettek be: Herczeg Gyöngyi helyett a juniorok eddigi trénere, Molnár István állt munkába.

– ?Ilyenkor mindig benne van, hogy tiszta lappal indulnak a játékosok, akik bizonyítani szeretnének az új edzőnek – rukkolt elő a sportban valóban megszokott igazsággal Horváth, András, a nyíregyháziak szakvezetője. – Harapós csapatra számíthatunk tehát, ettől függetlenül, célunk mindenképpen a győzelem. Akárcsak kedden az MTK-val vívott meccsen azt remélem, ezúttal is nyugodt, magabiztos játékkal megoldjuk a feladatot.
Amíg a Fatum három bajnokijából kettőt megnyert, a TFSE két vereség után a legutóbbi körben jegyezte első sikerét, amikor 3:2-re legyűrte a Palotát.

KM-KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés