Egészen könnyed és kiváló évkezdet

Akt.:
Fucsovics Márton megszerezte idei első győzelmét az indiai Punéban
Fucsovics Márton megszerezte idei első győzelmét az indiai Punéban - © Fotó: Facebook
Nyíregyháza – A nagy hőségben Fucsovics Márton kevesebb, mint egy órát töltött a pályán az indiai teniszverseny első fordulójában.

A profi teniszvilág talán időben első 2018-as győzelmét aratta Fucsovics Márton (85. a világranglistán), aki az indai Punében, az ATP-250-es versenyen (501 345 dollár, kemény pálya) kezdte az új esztendőt. Méghozzá egészen könnyed győzelemmel, hiszen a nyíregyházi teniszező 6:0, 6:3-ra győzte le az argentin top százas játékos, Nicolas Kickert (95.). A meccs kevesebb, mint egy óra, 55 perc alatt véget ért.

Marci végig nagyon jól szervált és határozott teniszezett, a kilenc kiharcolt bréklabdájából ötöt értékesített, ellenfele egyetlen egy adogatáselnyerési esélyhez sem jutott. A könnyed siker remek évkezdést jelent, de a folytatás garantáltan nehezebb lesz, hiszen a második fordulóban a negyedik helyen kiemelt francia Benoit Paire (41.) lesz az ellenfele a nyíregyházi teniszezőnek, aki párosban is indul a kazah Mihail Kukuskin oldalán, és az első fordulóban az első helyen kiemelt Robert Lindstedt, Franko Skugor (svéd, horvát) duó lesz az ellenfelük.
hirdetés