Egészséges falatokkal a betegségek ellen

Akt.:
Vitamindús nassolni valók
Vitamindús nassolni valók
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A betegségdömping idején kiemelt jelentősége van annak, mit eszünk.

Bizonyos élelmiszerek, ételek támogatják szervezetünket a fertőzésekkel szemben. Az egészséges étkezés alapja: a vitamindús zöldségek, gyümölcsök – lehetőleg nyersen! A különböző konyhatechnológiai eljárásokkal megőrizhetjük a minőségi alapanyagok hasznos vitamin- és ásványianyag-tartalmát.

A zöldségek mellett a húsokat és a tejtermékeket se mellőzzük az immunerősítő étrendből, az egészséges étkezés változatos és ízletes. Édesítésre legjobb a méz, a forró italok mellett a hidegebb napokon jól jönnek a frissítő gyümölcskoktélok. A napközbeni nassolásról nem kell lemondani, az aszalványok egészségesek, a rágcsálnivaló bőséges kalóriát is nyújt. A szárított gyümölcsöket keverjük müzlibe, rakjuk salátához és süteményekhez. Kevesen tudják, de mártásokhoz is kiváló.

– KM –


hideg
Nyíregyháza - A hirtelen, gyakran és szélsőségesen változó időjárás megviseli a szervezetet. A hét elején éjszaka és napközben is kemény mínuszokat mértek országszerte, azt tapasztaljuk, hogy egyre változékonyabb, kiszámíthatatlanabb időjárásunk, a nagy hőingadozásokat nehezen viseli szervezetünk. ...

Fotó: medicalxpress.com
Washington - Az e-cigaretta napi használata majdnem duplájára növeli a szívroham kockázatát egy új, nagy létszámú amerikai kutatás szerint. Ez az első bizonyíték arra, hogy a nagyjából egy évtizede forgalomban lévő eszközök jelentősen befolyásolják az emberi egészséget, ami arra utal, hogy veszél...

Fotó: Pixabay
Budapest - Az egészségre gyakorolt negatív hatások megelőzését fontos mihamarabb elkezdeni. A gyermekkor a legjobb az egészségfejlesztésre és a betegségek megelőzésére, hiszen az agy és a szervezet fiatalkori fejlődése határozza meg a különböző betegségekre való érzékenységet az élet későbbi szak...








hirdetés