Egri István lett az MJJSE elnöke

Csütörtökön este tartotta a Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sportegyesület évi közgyűlését, mely – tekintve, hogy az elnökség 4 éves mandátuma lejárt – egyben tisztújító közgyűlés is volt.

Miskolc

A közgyűlés – tekintve, hogy az elnökség 4 éves mandátuma lejárt – egyben tisztújító közgyűlés is volt. A költségvetési beszámolók elfogadásával indult a közgyűlés, majd a tisztújítás következett. Az egyesület egy tartózkodás mellett az összes jelenlévő tag egyhangú támogatásával elnöknek a következő 4 évre Egri Istvánt választotta.

Az elnökség tagjainak a közgyűlés – Egri István mellé – Kiss Attilát, Kósa Bertalant, Dr. Lukács Györgyöt, Dr. Mayer Pétert, míg a felügyelő bizottságba Láda Istvánt, Dr. Rácz Pált és Szabó Józsefet választotta. Az közgyűlés továbbá tiszteletbeli elnöknek választotta Dr. Puskás Gábort, aki 1994 óta volt az egyesület elnöke.ű

Augusztusban is

Egri István elmondta: a következő bajnokságra egy ,,új korszak” alapjainak megteremtését tűzte ki célul a tisztes helytállás mellé és szeretné, ha néhány éven belül az első négybe kerülnének a Jegesmedvék. Az új elnök leszögezte: a jövőben is a hazai, miskolci játékosok alkotják majd az MJJSE gerincét.

– Augusztus végére újabb közgyűlést hívtunk össze, ugyanis többek között még nem tudni, hogy a jégcsarnokban mennyit és hogyan készülhetünk és a szponzorációs stratégiánkat is át kell alakítanunk – tette hozzá a Macik első embere.

JLI
hirdetés