Egy az út: irány Balmazújváros!

Heffler Norbert (középen) is csatlakozott a Nyíregyháza Spartacus csapatához
Heffler Norbert (középen) is csatlakozott a Nyíregyháza Spartacus csapatához - © Fotó: Ádám János
Kisvárda, Nyíregyháza – Új játékosokkal soraikban léphet pályára a Kisvárda és a Nyíregyháza Spartacus a felkészülési torna zárófelvonásán.


Négy NB II-es futballcsapat lép pályára a Basa-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Kupa szombati helyosztóin – Balmazújvárosban. A döntőt (kezdés. 18 óra) a házigazda hajdúsági klub vívja a Kisvárda Master Good együttesével. Azzal a gárdával, amely – mint arról beszámoltunk – a húsz éves Talabér Attila személyében újabb labdarúgót szólított soraiba. Az MTK-tól megszerzett védő mellett véglegesítették az ugyancsak a fiatal generációt képviselő, a Szombathelyi Haladástól érkezett Tihanyi Olivér és a jászberényi Lukács Richárd szerződtetését. Talabér és Tihanyi egy esztendeig kölcsönben segíti a Várdát, míg Lukács 2018 nyaráig kötelezte el magát.

A Nyíregyháza Spartacus ugyancsak érdekelt a nemzetközi regionális torna zárófelvonásán. Az abaújszántói edzőtábort megszakító Szpari a bronzmérkőzésen (kezdés: 16 óra) a második vonal újoncával, a Cigánddal találkozik. Szintén hírt adtunk róla, hogy a piros-kékek is bővítettük keretüket, mégpedig három, eddig egyaránt a Mezőkövesd színeiben szerepelt játékossal. A hátvédként bevethető, huszonhat éves Dvorschák Gábor korábban megfordult Szombathelyen, Újpesten és Kecskeméten, és légiósként Németországban is megmutatta magát, miközben több korosztályos válogatottban is lehetőséget kapott. A vele egy idős középpályás, Heffler Norbert, tizenhét alkalommal játszott az U19-es válogatottban, a Pápa színeiben debütált az NB-I-ben. A harmadik újonc, Tamási Zsolt az MTK-ban pallérozódott, később Olaszországba igazolt, az az Udinese, az Ascoli és a Parma kötelékéhez tartozott. Mindhárom játékossal napokon belül írásban is szentesítik a megállapodást, miközben a nyíregyházi vezetés további egyeztetéseket folytat az erősítés érdekében, tehát a csapat összetétele még nem tekinthető véglegesnek.

KM-KT
hirdetés