Egy beteg lánynak segítene a Tankcsapda

Akt.:
Egy beteg lánynak segítene a Tankcsapda
© Forrás: Tankcsapda / Facebook
Debrecen – Három évvel ezelőtt történt egy sajnálatos motorbaleset, melyben a motoros az életét vesztette, egy fiatal lány pedig, aki a motoros mögött utazott, nagyon súlyosan megsérült. Évek óta folyik az adománygyűjtés a lány megsegítésére.

A Motoros Érdekvédelmi Egyesülettől Csapó Zoltán számolt be a fiatal lány jelenlegi állapotáról. – Niki mozgásképtelensége miatt több tünetegyüttes jelentkezett, és műtétek várnak rá. Nagyjából 12 millió forintra lenne szükség, hogy külföldön megműtsék, és az állapota stabil maradjon, ne romoljon tovább – ismertette az egyesület elnöke.

Egyedileg festett sisakkal

A Tankcsapda is csatlakozott a nemes ügy mellé, és egy egyedileg festett bukósisakot ajánlottak fel licitálásra. Az árverés teljes bevételét Niki kapja.

Sidi, a Tankcsapda gitárosa elmondta: Niki szabályosan ült a motoron, amikor egy autós hibájából megtörtént a baleset. – Fejes Tomi és én is motorozunk, így elkötelezettek vagyunk a biztonságos motorozás mellett, sőt tréningekre is járunk – hangsúlyozta Sidi.

– A lehető legtöbb, amit tehetünk, hogy próbálunk úgy segíteni, ahogy tudunk. Készítettünk egy egyedi festésű sisakot, melyen rajta van a logónk, és az árverezés végén alá is írjuk – tette hozzá a frontember, Lukács Laci.

A tankok dobosa, Fejes elárulta, hogy az impozáns darab mellé két backstage-belépőt is adnak a májusi, Budapest parkos fellépésükre. A licit 100 ezer forintról indul, és április 15-ig várják a niki@mugenrace.hu e-mail-címre vagy a Tankcsapda Facebook-oldalára a felajánlásokat.

ND
hirdetés