szon-sportoldal

2008.10.02. 10:56

Ez van, ezt kell szeretni Gyarmaton

<p>Fehérgyarmat - Bánja kánya. Legalábbis utólag már nem „drazséznak” történteken keleti végen. A Fehérgyarmati VSE-Fevill NB II-es férfi kézilabdacsapata ugyanis olyan menetelésbe kezdett, amire még nem volt példa. &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ez-van-ezt-kell-szeretni-gyarmaton/cn/szon-news-km_01-20081002-105236">A gyarmatiak eddig lejátszott három mérkőzésének tudósítása letölthető <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A határmenti katlan elfoglaltsága miatt a Csapos János játékos-edző gardírozta gárda az őszi szezonban rendre idegenben kénytelen fellépni – mindössze háromszor mutathatja meg magát saját fanatikusainak. Nos, az FVSE különítményének tagjai nem dőltek kardjukba: ha már így alakult, vendégként alkottak maradandót.

Mindhárom eddigi túrájuk jól sült el: a Nyírbátor, Nádudvar, legutóbb a Bőcs eltángálásával a második helyre nyomult fel a Gyarmat – csupán a Hajdúböszörmény és a Hajdúnánás domborított hasonló produkciót.

– Maximum négy pontot számítottunk erre a három meccsre, a csapat hál istennek túlteljesítette a tervet – adott hangot örömének Tankóczi Gyula, az FVSE-Fevill ügyvezető elnöke.

– Sajnos, kissé szerencsétlen módon alakult a programunk, ilyen még nem fordult elő velünk, pedig nem ma kezdtem a „szakmát”, de ahogy mondani szokás, ez van, ezt kell szeretni. Ráadásul nekünk istenigazából csak a szombati játéknap felel meg: a fiúk egyrésze tanul, számukra a péntek még korai, a vasárnapi pedig már késői időpont.

– A lényeg, hogy most végre itthon szerepelhetünk, a Balmazújvárost fogadjuk. A törzsközönség biztosan eljön majd, de érzésem szerint már mások is „kiéheztek” a kézilabdára. Megjegyzem: ezen kívül csak két hazai mérkőzésünk lesz még ebben az évben, vagyis sűrűn nem láthatnak minket a drukkerek, a következő négy összecsapást például idegenben játsszuk...

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!