Egy dologról mondott csak le, és lefogyott 51 kilót

Akt.:
Egy dologról mondott csak le, és lefogyott 51 kilót
Ausztrália – Cicily Goodwin, aki tavaly nyáron még 128 kilót nyomott bebizonyította, hogy a fogyás egyszerűbb, mint gondolnánk: nincs szükség rá, hogy konditeremben sanyargassuk magunkat, vagy folyamatosan futni járjunk. Ő csak egy dologról mondott le, az eredmény mégis szembetűnő. Azért lássuk be, 51 kilót ledobni ilyen gyorsan azért nem csekély teljesítmény. És hogy mi a titok?

Cicily imádta a gyorskajákat: valósággal tömte magába a gyorséttermi ételeket, amit ráadásul napi 10 csésze kávéval, no meg cukros üdítővel öblített le. Amikor eldöntötte, hogy fogyni akar, azt találta ki, hogy a gyorskajákat építi le az életéből. És bejött!

És hogy mire állt rá helyette? A turmixra. Először csak az üdítőket iktatta ki az életéből, később az egészségtelen kajákat is. Helyette wokban sült ételeket, és egészséges pizza recepteket próbált ki.

Azóta alaposan megváltozott az élete: energikusabbnak érzi magát, nem fárad el, miközben a gyerekek után szaladgál, és az önbizalma is felépült.

Forrás: ripost.hu


Fotó: youtube.com
Fogyni vágyóknak igazi inspiráció, a nő a második perc végére pedig kétszer is simán belefér a fogyás előtt hordott nadrágjába. [related-post post_id="3449747"] [related-post post_id="3459591"]
hirdetés