Egy életre megtanulta a francia bulldog, hogy a pillanatragasztó nem játék

Akt.:
Egy életre megtanulta a francia bulldog, hogy a pillanatragasztó nem játék
© Fotók: dailymail.co.uk
Nagy-Britannia – Nagyon pórul járt az a 18 hónapos kutya, aki ráharapott a szupererős pillanatragasztó tubusára, majd jóízűen megrágcsálta azt. Az eb szája teljesen összetapadt, levegőt is alig bírt venni. Sosem találnák ki, mivel mentették meg az életét.

Gazdája azt hitte, jó helyen tárolja, de Brie, a csintalan francia bulldog mégis megtalálta a ragasztót, amely másodperceken belül kötni kezdett a nyelvén, alaposan odaszögezve azt a szájpadlásához. Szegény kisállat már alig bírt lélegezni az apró résen keresztül, mire eljutott az állatorvoshoz. A gazdája és a doktor közösen úgy döntöttek, hogy leszedálják a zaklatott állapotban lévő kutyát, akit végül olivaolaj segítségével szabadítottak meg kínjaitól – írja a Daily Mail.

Finoman körbedörzsölték a száját és a fogait egy fogkefe segítségével, így biztonságban el tudták távolítani a pillanatragasztót.

A gazdi, Louise Welby így nyilatkozott az eset után:

A ragasztót a szekrény tetejére tettem, azt hittem jó helyen lesz. Ám nemrég vásároltunk egy kanapét, amit a szekrény mellé helyeztünk, így Brie elérte a tubust. Miután hazahoztuk az állatorvostól, valósággal ugrándozott a szófán örömében, akár egy trambulinon, hogy felszabadult a ragasztó-fogságból.”

A pillanatragasztó egyébként azért került elő, mert Brie kedvenc játéka kettétörött, Louise azt szerette volna megjavítani.

Kedves kutyatulajdonosok, két opció létezik:

1. Ne tartsunk otthon pillanatragasztót!
2. Ha tartunk, akkor olivaolajjal is szereljük fel a háztartást!
hirdetés