Egy ember meghalt frontális balesetben az 51-es főúton

Akt.:
Egy ember meghalt frontális balesetben az 51-es főúton
Budapest, 2012. április 6., péntek (MTI) – Egy ember meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek miután két autó frontálisan ütközött az 51-es úton, Áporkánál péntek este – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkaptányság (PMRFK) szóvivője az MTI-vel.

Kovács Viktória elmondta: az 51-es úton Budapest irányából Áporka felé tartó autós előzésbe kezdett, de nem vette észre a vele szemben szabályosan közlekedő autóst. A kormányt mindketten félrerántották, melynek következtében a két jármű frontálisan ütközött.

Az előzést kezdeményező autó sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg a jármű két utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség jelenlegi információi szerint a másik autóban senki sem sérült meg.

A harmadik sérültet a tűzoltóknak kell kiszabadítaniuk a járműből. A műszaki mentés végéig az érintett szakaszon teljes útzár lesz érvényben. Ezt követően a rendőrök félpályás útzár mellett folytatják a helyszínelést. A baleset körülményeit a Ráckevei Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja – tette hozzá Kovács Viktória.
hirdetés