Egy fésűn bukott le a rabló Nyírbátorban

Csütörtökön került előzetes letartóztatásba két férfi, akik a megalapozott gyanú szerint kedden késő este Nyírbátorban raboltak ki egy 69 éves férfit.

A sértettet egy kocsmában szemelték ki támadói, majd követték hazafelé menet. Az utcán hátulról leütötték és elvették táskáját, benne pénzével, bankkártyájával és személyes tárgyaival. A bácsi kórházba került, sérülésének foka egyelőre nem ismert.

Megtalálták a fésűt

A bejelentést követően a városi kapitányság járőrei a helyszíntől távolabb igazoltattak egy gyanús fiatalembert. A rendőröknek szemet szúrt, hogy mit keres egy nyírpilisi lakos éjjel Nyírbátorban. Átvizsgálták ruházatát, és többek között két fésűt is találtak nála. Amikor ellenőrizték a forrónyomos csoportnál, kiderült, hogy az egyiket a leütött bácsitól vették el. A gyanúsítottat előállították, feltételezett társát később lakásán fogták el.

A 18 és 23 éves nyírpilisi lakosokkal szemben rablás, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel és okirattal visszaélés miatt folyik eljárás. A Nyírbátori Rendőrkapitányság mindkettőjüket őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte őket.

 
hirdetés