Egy “lövéssel” győztek – hűtőt kapott a nyertes csapat

Hűtőt kapott a nyertes csapat
Hűtőt kapott a nyertes csapat - © Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – Első alkalommal rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség és a Nyíregyháza Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a rendvédelmi szervek dolgozóinak, valamint az együttműködő- és társszerveknek a Karácsony 2015. kispályás teremlabdarúgó tornát.


A szombati rangadóra nyolc csapat nevezett, ahol kétszer tizenkét perces mérkőzésekkel váltották egymást a Bencs László Szakiskola tornacsarnokában.

A házigazda nyíregyházi hivatásos tűzoltók mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nyíregyházi Mentőállomás, a megyei Büntetés-végrehajtási intézet, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási intézet, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Városháza, valamint a Nemzeti Adó-és Vámhivatal csapatai mérkőztek a kupáért.

A döntő mérkőzést a Nyíregyházi Rendőrkapitányság, valamint a Nyíregyházi Tűzoltóparancsnokság csapatai vívták, ahol a döntetlent követően öt-öt perces hosszabbítás után egy góllal a rendőrség bizonyult erőssebnek.

Az eredményhirdetésen Toldi András tű. őrnagy, nyíregyházi tűzoltóparancsnok és Dombrády László nyá. tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség elnöke adta át a díjakat.

Az elismerő oklevelek átadását követően a külön díjakat nyújtották át.

A legsportszerűbb csapatnak járó elismerést a Nyíregyházi Mentőállomás tagjai vehették át, míg a legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést szintén a mentők csapatából Tóth Levente érdemelte ki.

A legjobb kapusnak járó címet Borkó József nyíregyházi tűzoltó vihette haza, a gólkirály pedig István Gergely lett a Nyíregyházi Rendőrkapitányság csapatából.

Az első helyezést elérő rendőr kollégák vihették haza a vándorkupát, amellyel legközelebb a jövő évi karácsonyi rangadón találkozhatunk, hiszen a szervezők hagyományteremtő céllal rendezték meg az idei Karácsony 2015. kispályás teremlabdarúgó tornát.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés