Egy nagydobosi randalírozót és két börtönkerülőt fogtak – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Egy nagydobosi randalírozót és két börtönkerülőt fogtak – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: Profimedia
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 21-én és 22-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársa Nyíregyházán elfogta H. Krisztián 21 éves máriapócsi lakost 2019. március 22-én hajnalban. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a lopás elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A férfit a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársa Tiszalökön elfogta B. Zsolt 25 éves helyi lakost 2019. március 21-én. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a lopás elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A körözött férfit a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított egy 32 éves nagydobosi lakos ellen 2019. március 21-én. A férfit egy nagydobosi vegyesboltból állították elő a rendőrkapitányságra, ahol a vásárlókat trágár szavakkal illette, kiabált, amit a kiérkező rendőrök többszöri felszólítására sem hagyott abba. A rendőrség a garázda férfit szabálysértési őrizetbe vette.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés