A megsérült gyerek nagynénje vetette magát a mélybe az unokaöccsével a nyíregyházi lakástűzből

Akt.:
Egy nagymama vetette magát a mélybe az unokájával a nyíregyházi lakástűzből
Egy nagymama vetette magát a mélybe az unokájával a nyíregyházi lakástűzből - © Fotó: Pusztai Sándor
Budapest, 2015. július 18., szombat (MTI) – Egy nő az unokáját karjában tartva ugrott ki annak a nyíregyházi társasháznak a lakásából, amely péntek este gyulladt ki; az asszony meghalt, unokája súlyosan megsérült a zuhanásban – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Az elsődleges sajtóhírek még arról szóltak, hogy a nagymama tartózkodott a tűz idején két unokájával a lakásban, az idősebb szaladt segítséget kérni a szomszédoktól, az asszony pedig az unokáját karjában tartva ugrott ki a lakásból. Később azonban kiderült, hogy a lakásban egy 56 éves nő és 20 éves lánya élt a kiégett lakásban, akiknél péntek este látogatóban volt az asszony unokaöccse. Így az ablakon kiugró nő, aki a helyszínen meghalt, a gyermek nagynénje volt.

A Petőfi utcában egy negyedik emeleti lakás gyulladt ki. Egy férfi vizes plédbe burkolózva próbált segíteni a lakásban rekedteknek, de a forróság és a füst miatt erre nem volt esélye. A nő – karjában a kisebb gyerekkel – kivetette magát az ablakból.

Nagy József, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgató-helyettese a csatornának elmondta, hogy 32 embert mentettek ki az égő épületből.

– MTI –A negyedikről ugrott a lángok elől a halálba egy nő Nyíregyházán

Nyíregyháza – Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása pénteken este a nyíregyházi Petőfi utcában. A lángok elől menekülve ketten kiugrottak a lakásból, egyikük, egy középkorú nő a helyszínen meghalt. tovább »

Társasház lakása gyulladt ki Nyíregyházán, egy ember meghalt

Nyíregyháza – Kigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása Nyíregyházán a Petőfi utcában, a lángok elől menekülve két ember kiugrott a lakásból, egyikük meghalt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője péntek este az MTI-vel. tovább »

hirdetés