Nyíregyháza hírei

2013.04.20. 13:14

Honfitársát próbálta átcsempészni egy lengyel férfi a magyar-román határon

Nyíregyháza, 2013. április 20., szombat (MTI) - Honfitársát próbálta átcsempészni egy lengyel férfi a vállaji magyar-román határállomáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője szombaton az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2013. április 20., szombat (MTI) - Honfitársát próbálta átcsempészni egy lengyel férfi a vállaji magyar-román határállomáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője szombaton az MTI-vel.Berki Bianka elmondta: a 23 éves férfi péntek délután jelentkezett kilépésre egy általa vezetett kisteherautóval. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a kisbusz rakterében egy 34 éves lengyel állampolgár bújt meg, aki Magyarországon való jogszerű tartózkodását, valamint személyazonosságát semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni.

A rendőrök a két férfit a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A sofőr ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség - tette hozzá a helyettes szóvivő.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!