Egy percre sem állt meg az élet

Ünnepi vacsorával és tortával köszöntötte az jubiláló klub „örökmozgó” tagjait a nagyközség vezetése
Ünnepi vacsorával és tortával köszöntötte az jubiláló klub „örökmozgó” tagjait a nagyközség vezetése - © Fotó: KM-archív
Nyírpazony – Micsoda nők: másfél évtizede aktív és eredményes a Nyírpazonyi Nők Klubja.

Megalakulásának 15. évfordulója alkalmából ünnepi közgyűlést tartott a közelmúltban a Nyírpazonyi Nők Klubja, a tagságunkon kívül számos vendég látogatott el a jeles eseményre.

A klubban egy percre sem állt meg az élet az elmúlt másfél évtizedben, létszámunk folyamatosan bővül, egy emberként küzdünk a terveink megvalósításáért.

Töretlen lelkesedéssel

Az évek alatt megismertük egymást, kiaknáztuk sokoldalúságunkat, tehetségünket, egyre több derűs műsorral rukkoltunk elő a magunk (és mások) szórakoztatására. Előadásainkkal – mindig az adott alkalomhoz illően – összesen több mint 800 alkalommal jótékonykodtunk különböző rendezvényeken.

Aktív kulturális életet élünk: előadásokra, kiállításokra, színházba, koncertekre járunk, kirándulásokat is szervezünk. 15 év alatt 15 elnyert pályázattal büszkélkedhetünk, megteremtve ezzel a működésünk feltételeit, a jelmezeket, a technikai eszközeink bővítésének lehetőségét.

Új klubszobát kaptunk az önkormányzattól, úgy érezzük, hogy elismerik, megbecsülik az önkéntes munkánkat. A 15 éves tevékenységünkről immár kisfilm is mesél. Köszönöm a tagság töretlen lelkesedését és értékes munkáját!

. Ungvári Sándorné elnök –
hirdetés