Egy szabolcsi bűnöző is felkerült a rendőrség körözési toplistájára! – Úgy tűnik, elkapták!

Akt.:
Egy szabolcsi bűnöző is felkerült a rendőrség körözési toplistájára! – Úgy tűnik, elkapták!
© Illusztráció: getty images
Kemecse – A rendőrség a honlapján összeállította a legkeresettebb bűnelkövetők listáját, amire egy szabolcsi bűzöző is felkerült.

A kemecsei születésű B. Csaba Attila a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Rablás miatt keresik, a honlap szerint akár fegyver is lehet nála – tudtuk meg a rendőrségi portálról még kedden, ám időközben frissült a lista – mely szerint B. Csabát azóta elkapták.

Az 50-es lista itt érhető el.

Bejelentések

A körözési adatlapok „Felismeri? Tegyen bejelentést!” gombjára kattintva jelenik meg az online bejelentő űrlap. Itt e-mail formátumban juttathatják el a rendőrséghez az adott körözéssel kapcsolatos információjukat. Bejelentésüket anonim módon is megtehetik, ugyanis az elérhetőségek mezők kitöltése nem kötelező. Azonban a munkákat nagyban segíti, ha megadják a nevüket, e-mail címüket vagy telefonszámukat a felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Emellett a rendőrség továbbra is fogadja a bejelentéseket a 112-es segélyhívó számon és a telefontanú +36-80/555-111-es vonalán.

Forrás: police.hu
hirdetés