Nézz körbe 360 fokban!

2019.08.10. 09:22

360 fokos videó: Hiánypótló déli blues a Texas Tourist-tól

Az amerikai életérzés és a déli államok atmoszférája ihlette a nyíregyházi Texas Tourist dalait, melyeket szerdán a Zene Sóstón koncertsorozatán is megismerhetett a közönség.

Az együttes 2017-ben alakult. Az alapító-énekes Seres János Nimród egy olyan lehetőségként éli meg a formációt, mely segítségével végre megvalósíthatja saját ötleteit.

– Nagyon sokan mondták már nekünk, hogy „betömtünk egy piaci rést”, hiszen Magyarországon nem jellemzőek az ilyen stílusú zenekarok – mondta el a koncert előtt Seres János Nimród. – Közel állnak hozzám az olyan együttesek, mint a Creedence Clearwater Revival, a Lynyrd Skynyrd és a ZZ Top. Ezt a texasi blues-érzést szeretnénk visszaadni a zenénkben, melyben több más stíluselemet is vegyítettünk.

A Texas Tourist az év elején készítette el első, öt saját dalt tartalmazó demóját. A nyár hátralévő részeben tovább koncerteznek, a jövőben pedig terveik között szerepelnek fellépések Írországban és az Egyesült Államokban, illetve videoklip-forgatások is.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában