Egy védővel erősített a Kisvárda

Akt.:
Kisvárda Master Good–Olimpia Satu Mare
Kisvárda Master Good–Olimpia Satu Mare - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda, Nyírbátor – Tovább erősített a Kisvárda, biztató nyírbátori játék.

A Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata ismét munkás szombati napot teljesített. Akárcsak egy hete, ezúttal is két meccset iktatott programba a szakmai stáb. Délelőtt – rekkenő hőségben –​ a harmadosztályú Kazincbarcika, délután a román második vonalban szereplő Olimpia Satu Mare volt az ellenfél.

Amit azt korábban beharangoztunk, valóra vált, időközben változott a keret létszáma. Fazekas Géza személyében védővel erősített az együttes, aki a szintén az enbé kettőben érdekelt Soprontól érkezett, míg korábban a BKV Előre és a Budapest Honvéd színeiben szerepelt. A huszonöt esztendős jobbhátvéd mát túlesett a bemutatkozáson, pályára lépett a határon túli gárdával vívott edzőmérkőzésen.

Ugyancsak játszott a Nyírbátor is. Mégpedig a bajnoki rivális Cigánddal találkozott a szabolcsi NB III-as klub és biztató teljesítménnyel nyerni tudott. Az összecsapást Balmazújvárosban rendezték.

Edzőmeccsek

Kisvárda Mater Good–Kazincbarcika 0–1 (0–0)
Kisvárda, 120 néző, v.: Veres J.

Kisvárda: Ivancsics –​ Koronczi, Hidi, Molnár R., Fodor A., Rézinger (Hadaró), Lucas, Lázi (Csilus), Nagy R. (Koszta), Eszlátyi.

Kisvárda Master Good–Olimpia Satu Mare (román) 2–4 (1–2)
Kisvárda, 200 néző

Kisvárda: Tarczy – Fazekas, Graszl, Kornutyak, Hadaró, Minczér, Csilus (Müller), Koszta (Eszlátyi), Erős, Vári, Cseri (Fodor A.).
Gól: Vári, Koszta.

Cigánd–Nyírbátor 1–3 (1–1)

Nyírbátor: Opre – Gál R., Ambrusz (Bagi), Benkő, Boros, Pálfi (Terdik), Fabu (Szilágyi K.), Pálvölgyi, Ráti (Lipcsei), Soós T., Nagy D. (Baglyos),
Gól: Nagy D. 2, Pálvölgyi
hirdetés