Egyedi ajándék karácsonyra

Egyedi ajándék karácsonyra
Pár hét és itt a karácsony, a szeretet ünnepe, bár sokak számára inkább a költekezésé. Pedig bármilyen hihetetlen, nem muszáj drága ajándékot vennünk ahhoz, hogy a másik érezze, hogy törődünk vele.

Sokkal szívhez szólóbb egy személyes ajándék, aminek a készítésére időt és energiát fordítottunk, mint egy olyan, amiért csak besétáltunk a boltba. Persze vannak kivételek, amikor nem kivitelezhető a saját készítés, de az esetek jelentős részében meg tudnánk csinálni, csináltatni. Természetesen, egy fényképes ajándéktárgyak például nem tudunk minden esetben, teljes mértékben magunk kivitelezni.

Ilyen például egy saját fényképpel készült telefontok, aminek a tervezését mi magunk megcsinálhatjuk, a saját elképzelésünk alapján. Persze nem muszáj saját képpel, készülhet akár bármilyen kedvenccel, vagy a galériában megtalálható összes képpel egyaránt. A lényeg, hogy egyedi lesz és nem jön szembe az utcán. Persze, így karácsony előtt, az idő szűkössége függvényében, gyorsan kell gondolkodnunk, mert az elkészülés és kiszállítás is mind időt vesz igénybe.

Első lépésként tudnunk kell, hogy milyen típusú telefonra keresünk tokot. Ez némi kutatómunkát igényel, ha nem közvetlen családtag az illető, vagy nem vagyunk mindennapi kapcsolatban. Ha már tudjuk a telefon pontos típusát, akkor el kell döntenünk, hogy milyen anyagból és milyen típusú tokot szeretnénk. Ha fényképeset szeretnénk csináltatni, akkor választhatunk szilikon, merev és flipes lenyíló tokokból.

Ezek bármelyikére tervezhetünk fényképet, a Pitbullcase oldalán rendkívül színes palettát találunk. Amennyiben ennyire nem szeretnénk személyeset, akkor a webshopban rendelkezésünkre áll számos, előre gyártott tok is. Van közöttük szilikon, merev, ütésálló, szilikon és merev ötvözete és még a flipes tokoknál azt is kiválaszthatjuk, hogy merre nyíljon.

A megrendeléssel kapcsolatban elengedhetetlen információ, hogy az egyedi tokokat, a készítés előtt mondhatjuk csak le, mivel azok a mi igényeink alapján készülnek, így másnak nem eladhatók. Éppen ezért a 14 napos elállási jog sem vonatkozik az egyedi tokokra. Az előregyártott webáruházas darabokra mindez nem él, azoknál a postázás előtt mondhatjuk le díjmentesen. Amennyiben ez nem sikerül, akkor kötelesek vagyunk átvenni azt, vagy ha mégsem, akkor annak következményei lesznek. A termékekre fél év garancia van, természetesen a meghatározott keretek között.

Mindenképp érdemes elgondolkodni az egyedi ajándék készíttetésén, mivel sokkal személyesebb és így nagyobb örömet szerezhetünk vele, mint más, boltban kapható dolgokkal. Egyedi és zseniális meglepetés egy egyedi, fényképes telefontok.

– PR cikk –

Címkék: ,hirdetés