Bulvár, celeb

2017.02.15. 10:56

Épp a vonaton sirdogált a lány, amikor egy vadidegen utastársa odacsúsztatott neki egy levelet - Amikor elolvasta, nem jutott szóhoz

Budapest - Hihetetlen, de ilyesmi is megtörténik a mai világban, ahol többnyire rezzenéstelen arccal, egymáson átnézve rohangálunk a magunk feje után.

Budapest - Hihetetlen, de ilyesmi is megtörténik a mai világban, ahol többnyire rezzenéstelen arccal, egymáson átnézve rohangálunk a magunk feje után.

Egy budapesti lány, Kinga épp hazafelé tartott szüleihez a vonaton, amikor egy ismeretlen lánynak szemet szúrt, hogy milyen rossz kedve van.

- Magam alatt voltam, kicsit pityeregtem is. Velem szembe leült egy lány, láttam rajta, hogy sajnál. Egy idő után elővett egy füzetet, és elkezdett írni. Eszembe sem jutott, hogy nekem szánja. Pár perc alatt megvolt, el is pakolta a holmiját, majd amikor leszállt, mellém tette az összehajtott levelet és rám mosolygott. Egy ideig hezitáltam, hogy elolvassam-e, de végül győzött a kíváncsiságom – idézte fel a Borsnak Kinga.

Nem tudom, miért vagy szomorú. Talán nagy fájdalom ért, elveszítettél valakit, akit szerettél, csalódtál valakiben, vagy nem érzed magad megbecsülve, szeretve...

Először azt hittem, örömödben sírsz, vagy azért, mert meghatódtál valamit (lehet, hogy azért, és akkor "fölöslegesen" írok), de amikor leültem veled szemben, még így, sírósan is olyan kedves voltál, aztán a kalauzra is rámosolyogtál.

Biztos vagyok benne, hogy Te egy erős, megbízható, kedves, szeretetre méltó lány vagy. Ne hagyd magad legyűrni!

Így ismeretlen is nagyon boldog életet kívánok Neked! Soha ne add fel!

"Szeress, és tégy, amit akarsz!" Szent Ágoston.

Amikor elolvasta, nem jutott szóhoz a meghatottságtól.

Forrás: borsonline.hu


A hatéves gyerek arra hívta fel a figyelmet, hogy senkit nem szabad megkülönböztetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!