Egyéni villanások, szoros meccsek, döntetlenek

Az apagyi Hodász László hosszú idő után nyerte meg mind a négy egyéni meccsét NB I-es találkozón
Az apagyi Hodász László hosszú idő után nyerte meg mind a négy egyéni meccsét NB I-es találkozón - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Hibátlan teljesítmények is kellettek a két apagyi győzelemhez, idegenben mentett pontot a Trió-Maxi és a Mátészalkai MTK.

NB I, férfi

Apagy SE–ASE Szécsény II 14–4

A végeredmény ellenére szoros csata alakult ki a felek között, és az öt döntőszettes meccsből négyet is az apagyiak nyertek meg. Győztek: Jeszenszki, Hodász 4-4, Poór T. 3, Fodor I. 2, a Jeszenszki, Hodász páros 1.

NB II, férfi

Ózd VSE–Apagy SE II 8–10

A nem a legjobb előjelek ellenére, Pacuk Péter hibátlan és Kiss Zoltán magabiztos teljesítményének köszönhetően sikerült megnyerniük a meccset a vendégeknek. Gy.: Pacuk P. 4, Kiss Z. 3, Németh F., Király F. és a Pacuk P., Kiss Z. páros 1-1.

Diósgyőri VTK III–Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza 9–9

Végig fej fej melletti csatában a nyíregyháziak 7–5-re is vezettek, ám a végén Király Csaba győzelme és a csapatot elkísérő szurkolók biztatása is kellett a pontszerzéshez. Gy.: Fodor G. 4, Király Cs. 3, Joó Z. és a Fodor G., Király Cs. páros 1-1.

NB III

Vitka SE Vásárosnamény–Záhonyi VSC 7–11

A kiélezett megyei rangadón a hat döntőszettes meccsből négyet ugyan a hazaiak nyertek meg, de az utolsó három sikerük révén a záhonyiak kerekedtek felül. Gy.: Orosz F. 3, Pacuk S. 2, Bányász Zs. és az Orosz F., Bányász Zs. páros 1-1, illetve Nagy A., Csépke 3-3, Sütő L., Petró L. 2-2, a Csépke, Nagy A. páros 1.

Debreceni AK–Mátészalkai MTK 9–9

Végig az eredmény után futott a szalkai csapat, és a végén Hegedűs Tibor 3:2-es győzelmével sikerült utolérnie ellenfelét. Gy.: Damasiewicz N., Hegedűs T. 3-3, Lukács B. 2, a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1.

Debrecen ASE–Várdai ASE 17–1

A párosban elért győzelemnek köszönhetően biztatóan kezdett a tartalékos összetételben szereplő Kisvárda, de egyesben már nem sikerült újabb győzelmet elérnie. Gy.: az Újvári, Varga P. páros 1.

Hódos Imre SE–Fehérgyarmati VSE 10–8

A gyarmati csapat 5–0-ra és 7–3-ra is vezetett, majd elvesztett három olyan döntőszettes mérkőzést, amely játékosainak állt – és velük együtt a mérkőzést is. Gy.: Bartha M. 3, Bánik 2, Szilágyi Z., a Bánik, Garda I. és a Bartha M., Szilágyi Z. páros 1-1.
hirdetés