Helyi közélet

2012.08.08. 16:51

Ön allergiás valamire?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön allergiás valamire?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön allergiás valamire?Krászy András nem érzékeny semmire, aminek kifejezetten örül. – A családban viszont van pollenérzékeny, ami nem kis nehézséget okoz neki – mondta a nyíregyházi fiatalember.

Dankó Zoltán allergiás, érzékeny a parlagfűre, szenved is vele eleget. – Viszket és ég a szeme, folyik az orrom. Szedek gyógyszert, nem olcsó mulatság – meséli a férfi, majd a felesége, Dankó Zoltánné hozzáteszi. – Nekem porallergiám van, és érdekes módon a paprika és a paradicsom levelének érintésére is érzékeny vagyok. Én is gyógyszerrel próbálom a kínjaimat enyhíteni.

Szlávik Eszter szerencsés helyzetben van, az ég világon semmire sem allergiás. – Irigylem is magam érte, mert látom magam körül a sok-sok allergiás embert, kínlódnak vele eleget – meséli a fiatal lány.

Szabó Lajosné érzékeny a húsfehérjére, azon belül is pulyka- és a marhahúsra. – Ha nem eszem ezeket, akkor semmi problémám nincs. Így inkább zöldséget és sok gyümölcsöt fogyasztok – tette hozzá.

Kifor Bernadett egyszer arra ébredt, hogy viszket és ég a bőre. – Azóta sem tudom miért volt, mert se előtte, se utána nem volt ehhez hasonló tapasztalatom. Ezt leszámítva nem vagyok allergiás semmire. – közölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában