Egyszer nyert, egyszer kikapott 2-1-re vasárnap a Spartacus

Egyszer nyert, egyszer kikapott 2-1-re vasárnap a Spartacus
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Vasárnap reggel szorgalmasan körözött egy kis traktor a stadion műfüves pályáján és letakarította a havat a játéktérről. Így itt játszott két edzőmeccset is a Szpari. Délelőtt a harmadik vonalbelei Nyírbátor volt az ellenfél.

A bátoriak előzőleg szombaton is pályára léptek, amolyan vegyes csapattal a szintén NB III-as Tállya ellen. A mérkőzés 1–1-es döntetlent hozott, a bátoriak egyenlítő gólját a második félidőben Scheibli Máté szerezte. Vasárnap délelőtt nyert az Ambrusz Árpád pallérozta bátori alakulat ,amelyben jó néhány, a Szpariból kölcsönbe kapott játékos szerepelt. Lucsánszky Tamás együttesében több fiatal kapott lehetőséget, a nyíregyháziak sok helyzetet dolgoztak ki,egy híján mindet ki is hagyták.

Délután volt a főmeccs, amelyen szintén NB II-es csapat, a Budaörs volt az ellenfél. Az első félidőben hiába voltak helyzetei a Szparinak, a vendégek szereztek vezetést, igaz a játékrész hajrájában sikerült egalizálni. A fordulás utána mezőnyjáték dominált, de azért a kapusok sem unatkoztak Be-becsúsztak hibák a védekezésbe, és a támadásba egyaránt. Úgy nézett ki, hogy döntetlen lesz az eredmény, mígnem a hajrában a fiatal Végső Előd révén sikerült megszerezni a győztes gólt.

– A második mérkőzésen jobban tetszett a tempó, és ha a helyzeteinket kihasználjuk az első 45 percben, magabiztosan vezethettünk volna. Ezért van hiányérzetem, annak viszont nagyon örülök, hogy mindkét meccsen a fiatalok jó teljesítményt nyújtottak- summázta a látottakat Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Nyíregyháza Spartacus – Nyírbátor 1-2 (1-1)

Spartacus: Fülöp (Megyeri 46.)- Csilus Á, Szokol, Pejovic, Papp, Holdampf (Fehér 73.), Ötvös, Szabó (Starosta 73.), Rezes, Bajzát, Dragóner (Kulcsár 60.)

Nyírbátor: Vasas – Kinczel (Boros 16.), Tóth, Fekete, Bagi, Mankó, Fenyőfalvi, Terdik, Pálinkás, Csernák, Bíró.
Gól: Csilus Á. (42.), illetve Terdik (32.), Pálikás (70.).

Nyíregyháza Spartacus – Budaörs 2-1 (1-1)

Spartacus: Jova- Hinora (Végső 75.), Kelemen, Rubus, Farkas, Csilus T, Kártik, Kesztyűs (Forró 62.), Gréczi, Gajdos, Pekár.

Budaörs: Demjén – Medgyes, Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Csobánki, Sajbán Máté(Szántó 78.), Bakos, Palincsár (Patrick-Marques a szünetben)(Pethő 50.), Czvitkovics (Odé 78.), Fodor.Gól: Gréczi (41.), Végső (83.), illetve Fodor (23.).
hirdetés