Egyszerűbben, helyben intézhetik ügyeiket az újfaluiak

A Berettyóújfalui Járási Hivatalban is megkezdte működését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálata |
A Berettyóújfalui Járási Hivatalban is megkezdte működését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálata | - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Nyolc településen három ütemben hajtották végre az adóügyi ügyfélszolgálati feladatok integrálását.

A Berettyóújfalui Járási Hivatalban is megkezdte működését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálata.

Az ünnepélyes átadót január 18-án, csütörtökön rendezték. Az eseményen jelen volt dr. Zöld-Nagy Viktória helyettes államtitkár, dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, Rácz Róbert, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Veres István László, a NAV Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságának vezetője, valamint Tamásné Czinege Csilla helyettes államtitkár is.

di_nav_iroda-6

Fotó: Derencsényi István

A kormányablakban intézhető közigazgatási ügyek mellé társult nyolcvankilenc adóügytípus is, például adóazonosító jellel, adókártyával, igazolásokkal, családi adókedvezménnyel, bevallásokkal kapcsolatos ügyek intézése.

Az egyik legnagyobb

Hajdú-Bihar megyében összesen nyolc településen három ütemben hajtották végre az adóügyi ügyfélszolgálati feladatok integrálását.

Berettyóújfaluban történt az egyik legnagyobb és legjelentősebb átalakítás, ahol a meglévő kilenc kormányablak munkaállomáson felül három adóügyi munkaállomás is kiépült.

HBN


Budapest - Már minden jövedéki adófizetésre kötelezett vállalkozó megkapta a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a decemberi időszakról szóló bevallási tervezetét. A hivatal nyilvántartása szerint a mintegy hétszáz vállalkozó összességében 100 milliárd forint jövedéki adót, illetve dohány áfát fizet...
hirdetés