Együtt kertészkedtek Nyíregyházán a szebb környezetért

Erre mondják: aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet
Erre mondják: aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - © Fotó: Telekom
Nyíregyháza – Önkéntes ­munkával fát, virágot és sok más növényt ültettek a napokban a nyíregyházi Nefelejcs Bölcsőde kertjében, valamint a cég telephelyén a Magyar Telekom munkatársai családtagjaikkal, illetve az intézmény dolgozóival közösen.


– A város legnagyobb önkormányzati bölcsődéjében fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk járó gyermekek testi, lelki és szellemi fejlődését a lehető legideálisabb környezet segítse. Ezt építettük most együtt – kommentálta az eseményt Blazsán Zsoltné bölcsődevezető.

– Nagy öröm volt részt venni a játszóudvar és az intézményhez tartozó zöldterület szépítésében. Kelet-Magyarország térségében Vásárosnaményban és Nyíregyházán végzünk önkéntes munkát, de szerte az országban 29 helyszínen vett részt vállalatcsoportunk több mint 1000 munkatársa ebben az akcióban. Nekik, valamint családtagjaiknak és segítőiknek köszönhetően telephelyek és közterületek, óvodák, iskolák, szociális intézmények környezete szépült meg – nyilatkozta Makszin István, a Magyar Telekom kelet-magyarországi szolgáltatási központjának vezetője.

KM
hirdetés