Együtt őrjöngött Tóth Andi és Petics Kristóf – Van köztük valami?

Akt.:
A bulin készült fotók
A bulin készült fotók
Budapest, Újfehértó – Szokatlan közös képek jelentek meg az interneten, amin Tóth Andira rá se lehet ismerni – Petics Kristófra igen, ő ugyanis hozza a szokásos formáját. A közös fotó már csak azért is érdekes, mert a zenészszakmában jó ideje kering egy olyan pletyka, ami szerint Andi és Kristóf egy pár.

Andi és Kristóf egy farsangi buliba volt hivatalos, ahová Andi szó szerint fülig érő szájjal érkezett. Az extrém smink miatt a rajongói szinte rá sem ismertek kedvencükre, aki eddig kifejezetten “jó kislányként” élte az életét.

Petics Kristóf Jokernek öltözött, a bulin pedig ott volt Tóth Gabi extravagáns exe is, Molnár Tibi is.

Vajon a botrányhős Peticcsel készült közös fotó bizonyíték lenne rá, hogy van valami Kristóf és Andi között? A bulin még egy videó is készült, amiben Kristóf Andi nyakába puszil.

Andi cáfolta, hogy ők egy pár lennének: – Körülbelül két éve ismerjük egymást Kristóffal, jó barátok vagyunk, de szerelemről szó sincs. Csak egy farsangi buliról volt szó, amin ijesztőek akartunk lenni, ennyi az egész – mondta a Borsnak.

Forrás: borsonline.hu


untitled-collage-62
Budapest, Újfehértó - Már jó ideje nem lehetett hallani Petics Kristófról, akit egykor verekedés miatt zártak ki az X-Faktorból. Ám most egy új videoklippel adott életjelet magáról, méghozzá olyannal, amitől megáll az ütő a nézőben... Az új szám címe: TÜ-TÜ-TÜ, és ez egyben a dal szövege is. A ho...
hirdetés