Sport

2014.06.10. 15:43

Nosztalgiafoci Tiszavasváriban

Tiszavasvári -  Június 6-ára egy kis nosztalgiafocira hívta meg barátait, egykori sporttársait és a sportvezetőket Lakatos Pista, alias Tutó.

Tiszavasvári -  Június 6-ára egy kis nosztalgiafocira hívta meg barátait, egykori sporttársait és a sportvezetőket Lakatos Pista, alias Tutó.A gondolat 27 évvel ezelőtti Lombik edzőben vetődött fel, nevezetesen Gáspár Laciban, azaz Gazsi mester agyában, akivel megnyerte a csapat a megyei I-et, majd az NB III-ban kétszer harmadik, egyszer negyedik helyet ért el. Az elgondolást jó kis késéssel tavaly először Tutó egyedül szervezte meg, az idén pedig az ő vezérletével már segítőtársak is voltak. A srácok első szóra jöttek, nem volt olyan, aki nemet mondott a hívó szóra. És a nevezetes napon jöttek, jöttek. Volt válogatott, NB I-es, NB II-es NB III-as focisták, akik már apák és nagyapák, egyik-másik sörpocakkal vagy „úszógumival", őszülve vagy kopaszodva, de itt voltak, s őszintén örültek egymásnak, a találkozásnak.

A gyülekező olyan volt mint egy „zsibvásár". Lakatos Pista üdvözlő beszédét követően két csapatra oszlott a focizni vágyó társaság, s ha a rekkenő hőségben nem is diktáltak őrült iramot a résztvevők, néha megcsillant a technika, meglátszott a fiúk mozgásán, hogy nem először jártak focipályán. A foci után a baráti beszélgetés és a finom vacsora következett Veres Tibi jóvoltából, melyet Fecsku Pista feleségének „isteni" süteményei koronáztak meg. Jövőre ismét találkozunk! -búcsúztak az egykori játszótársak.

- Hankó András -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!