Eike nem egyke Mátészalkán

A feljutás kiharcolása – a jelek szerint – a mátészalkai szurkolókat sem hagyja hidegen
A feljutás kiharcolása – a jelek szerint – a mátészalkai szurkolókat sem hagyja hidegen - © Fotó: Sipeki Péter
Mátészalka – Czimerman mellett Botos Daniel is az újonc futballcsaptnál folytatja pályafutását.

Iparkodik a Mátészalkai MTK. Na ja, a futballcsapat visszatornázta magát a megyei első osztályba, ahol nem szeretne megégni. Ehhez viszont nem árt, ha izmosodik a keret. Mindazonáltal nem mindenki veszi majd ki részét a remélt őszi menetelésből.

A feljutást kiharcoló egylet eddigi egyetlen vesztesége, hogy Szabó István fél év elteltével visszatért a Mérk-Vállajhoz.

Ugyanakkor két játékos már elkötelezte magát a szatmáriakhoz. Az Olaszországban munkát vállaló Botos Daniel két esztendő múltán folytatja ismét szalkai színekben: a jobb oldalon több poszton, így védőként és középpályásként bevethető labdarúgó mellett Czimerman Eike is csatlakozik a csapathoz. A támadó korábban a megye kettes Terem kötelékéhez tartozott, legutóbb a Kámándot erősítette. Persze, alighanem lesz még változás a gárdánál, amely július 7-én áll munkába. A felkészülés során több magasabb nívón érdekelt együttessel találkozik a Bákonyi György irányította legénység: többek közt a Cigánd és a román második vonalban produkciózó Olimpia Satu Mare ellen is pályára lép. Augusztus elején a Nyírbátorban esedékes Bajnokok Tornáján mutatja meg magát az MMTK.

KM-KT
hirdetés