Helyi közélet

2017.02.05. 14:42

Nyitott ajtón át surrant be a tolvaj Kisvárdán

Kisvárda - Nyitott ajtón keresztül jutott be egy kisvárdai házba a gyanúsított, ahonnan egy pénztárcát és egy irattárcát lopott el.

Kisvárda - Nyitott ajtón keresztül jutott be egy kisvárdai házba a gyanúsított, ahonnan egy pénztárcát és egy irattárcát lopott el.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 25 éves kékcsei nő ellen. A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2017. február 3-án 15 órakor egy 78 éves kisvárdai nő arról tett bejelentést, hogy amíg ő zuhanyzott, addig valaki a nyitott bejárati ajtón keresztül bement a házába, és a folyosón lévő kézi táskájából ellopta a pénztárcáját és az irattárcáját.

A sértett tájékoztatása szerint, amikor észrevette, hogy az ismeretlen tettes elvitte a bankkártyáját is, azonnal megpróbálta letiltatni, de addigra már több alkalommal vásároltak vele. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a kisvárdai rendőrök rövid időn belül azonosítottak és elfogtak egy 25 éves kékcsei nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Az asszony beismerő vallomást tett. A gyanúsított az ellopott bankkártyával összesen három kisvárdai helyen vásárolt főként dohányárut és élelmiszereket, amit a rendőrök a lakóhelyén tartott házkutatás során lefoglaltak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában