Ekkorára nőtt Szabó Zsófi pocakja – Nem számított rá, hogy ilyen lesz a várandósság

Akt.:
Ekkorára nőtt Szabó Zsófi pocakja – Nem számított rá, hogy ilyen lesz a várandósság
Budapest, Nyíregyháza – Szabó Zsófi amellett, hogy egy friss fotón megmutatta, mekkora már a pocakja, őszintén mesélt a terhességéről: – Veszélyeztetett voltam abból a szempontból, hogy inzulinrezisztensként hajlamos voltam a terhességi cukorbetegségre, de mire várandós lettem, már teljesen jók voltak az értékeim – mondta Zsófi. – A kisfiam pedig csak könnyít ezen, mert nem is kívánom a cukrot, mióta őt várom.

Mint kiderült, Zsófi boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. A baba pedig máris egy izgai kis örökmozgó. És hogy apás szülés lesz-e? Zsófi azt mondta, a férjére bízza a dolgot.

– Zsolti dönti majd el, hogy bent lesz-e a szülőszobán. Tartom magam ahhoz, hogy egy nőnek nem szabad ráerőszakolnia a férfira, hogy jelen legyen a szülésnél. Így bárhogy is határoz, elfogadom: amúgy is érezni fogom, hogy nem vagyok egyedül.

Forrás: borsonline.hu


Budapest, Nyíregyháza - Szabó Zsófi egy igazán megható videót osztott meg Facebook oldalán: a felvétel tanulsága szerint kisfia már most egy igazi imádnivaló kis rosszcsont. Forrás: ripost.hu [related-post post_id="3593926"]
hirdetés