Ékszert loptak Nyíregyházán, keresik őket!

Akt.:
Ékszert loptak Nyíregyházán, keresik őket!
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/2038/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eljárás adatai szerint eddig ismeretlen elkövető 2018. május 14-én 11 óra 40 perc körül egy nyíregyházi ékszerüzletből a bemutatás céljából pultra helyezett aranygyűrűk közül eltulajdonított négy darabot.

A feltételezett elkövetőről, valamint társáról, akivel a nyomozás adatai szerint együtt tartózkodtak az üzlet környékén, több biztonsági kamera is képfelvételt rögzített.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfiakat, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés