El kell szállítani az autókat az Árok utca és az Őz köz között!

El kell szállítani az autókat az Árok utca és az Őz köz között!
Nyíregyháza – Nagyfelületi burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön és pénteken ezért forgalomkorlátozásra kell számítani Nyíregyházán, az Északi körút Árok utca és Őz köz közötti részen.


– Csütörtök reggel hattól pénteken délután hatig tartanak a munkálatok. Ez idő alatt az Északi körút belső oldala az Árok utca és az Őz köz között egy forgalmi sávra szűkül, és ezen az útszakaszon a várakozó sáv, valamint az Északi körút 25. szám alatti tömegközlekedési megállóhely ideiglenesen megszűnik. A kivitelezési munkálatok nem érintik azonban az Északi körút 4. szám alatti megállót, amely az útfelújítási munkálatok során zavartalanul működhet – közölte Velkei Lilla, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri hogy az érintett szakaszon, tehát az Északi körút belső oldalán, az Árok utca és Őz köz között a várakozó sávban várakozó gépjárműveket tulajdonosaik 2016. április 21-én reggel 6 óráig a területről szállítsák el!
KMTovábbi hírek a Szabolcs-Szatmár-Bereg kategóriából


hirdetés