EL-selejtező – Csoportkör a célja a Ferencváros ellenfelének

Budapest – Az Európa Liga csoportkörébe jutás a célja a Ferencváros csütörtök esti ellenfelének, a Makkabi Tel-Aviv labdarúgócsapatának.

Vladimir Ivic, az izraeli együttes vezetőedzője a Groupama Arénában szerdán sajtótájékoztatóján azt mondta, három hete kezdték el a közös munkát, s azóta keményen dolgoznak azért, hogy elérjék céljukat, az Európa Liga csoportkörébe jutást, amely az elmúlt években már többször sikerült nekik. A szerb szakember kifejtette: idén sem végeztek speciális felkészülést, csak az eddig megszokott módon gyakoroltak.

Mivel a zöld-fehérekhez hasonlóan a Makkabi Tel-Aviv számára is ez lesz az idény első tétmérkőzése, ezért az esélyekről óvatosan nyilatkozott: mindkét együttesnek 50 százalékot adott a továbbjutásra.

Avi Rikan, az izraeli csapat középpályása ezzel szemben optimistább volt.

“Erős csapatunk van, jól felkészültünk, egyértelműen a győzelemben reménykedünk” – fogalmazott az izraeli játékos, aki szerint a nyáron érkezett egy izraeli és két külföldi labdarúgó jól beilleszkedett a csapatukba. Hozzátette: a Ferencváros több mérkőzését megnézték videón, jól kielemezték a játékát, s nem egy-egy játékos, hanem az egész csapat ellen készültek fel.

– MTI –
hirdetés