Sport

2015.02.24. 18:00

Van mit javítani szombatig

Nyíregyháza - Zurabi Arziáni betegség miatt hiányzott a Spartacus keddi edzőmeccséről.

Nyíregyháza - Zurabi Arziáni betegség miatt hiányzott a Spartacus keddi edzőmeccséről.

Minden visszaállt a normális kerékvágásba. Ovszijenkó Volodimir és Hrabina Alex felhúzták a kapuskesztyűiket és egy-egy félidőt védtek kedden délután a Szpari edzőmeccsén. Az örökösföldi füves pályán az Ibrány volt a szombati, Honvéd ellen készülő nyíregyháziak ellenfele.

Bombagóllal indult

Pekár László viszonylag hamar a léc alá vágta a labdát, ám az ibrányiak fordítottak. Egy beadásánál az üresen hagyott Torma Tamás fejelt a kapuba, majd nem sokkal később ugyanezt tette Bosnjak Predrag is, ám ő a saját kapujába. Az első félidőben az ibrányiak lelkesen és ügyesen, a Szpari pedig sok hibával játszott.

Szünetben több csere is volt a nyíregyháziaknál, valamelyest fel is javult a játékuk. Juraj Halenár előbb tizenegyesből, majd szabadrúgásból volt eredményes, a végeredményt pedig a fiatal Dato Dartsimelia állította be. Utána Mihael Kovacevic közelről a kapufát találta el. A Szpariban lehetőséget kapott a szabadon igazolható debreceni Karacs Péter is.

Arziáni belázasodott

Hiányzott viszont a belázasodott Zurabi Arziáni, Balogh János pedig pihenőt kapott, ő a pálya mellől nézte társait Rezes László társaságában. Fodor Ferenc és Koller Krisztián a meccs alatt edzett.

A nyíregyháziak abban bízhatnak, hogy ha a főpróba nem jön össze, az előadás sikeres lesz. Nyerni mindig jó, ám felkészülési meccseken az eredmény a legkevesebb, a játék a lényeg. Nos, ennek tükrében van mit rendbe tenni a szombati, hazai nyitányig.

Hasznos mérkőzés volt

- Jó edzés volt. Sajnos rengeteg hibával játszottunk, szerencsére van még négy napunk, hogy ezeket kijavítsuk. Ez a legfontosabb és nyerünk a Honvéd ellen - summázta véleményét Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

KM-ML

Jegyzőkönyv

Nyíregyháza Spartacus - Ibrány 4-2 (1-2)

Örökösföldi Sportcentrum, 400 néző

Nyíregyháza: Ovszijenko(Hrabina 46.p) - Kostic(Rubus 46.p), Szokol, Kovacevic, Ivanovs, Bosnjak - Zofcák, Abdouraman(Karacs 46.p) - Pekár(Törtei 46.p), Halenár - Seydi (Dartsimelia 46.p)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!