Elaludt, majd villanyoszlopnak ütközött egy nyírbátori sofőr – Balesetek az elmúlt 24 órában

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyírbogdány külterületén közlekedett a 4-es számú főút irányába teherautóval 2017. augusztus 18-án 14 óra 38 perckor egy 57 éves nyírjákói férfi. Közlekedése során egy kereszteződésbe úgy haladt be, hogy figyelmen kívül hagyta az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy Kisvárda felől Nyíregyháza irányába tartó másik tehergépkocsinak, mellyel összeütköztek. A baleset során a Nyíregyháza felé tartó tehergépkocsi egyik utasa, egy 63 éves nyírjákói férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Újfehértó belterületén végzett rakodási munkálatokat lassú járművel 2017. augusztus 18-án 12 óra 15 perc körül egy 37 éves helyi férfi. Egy ingatlan udvaráról történő kihajtásakor balról keresztirányba közlekedett egy kerékpáros, aki elhaladásakor nekiütközött vállával az erőgép emelt raklapvillájának, majd járművével felborult. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő 20 éves újfehértói nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 471-es számú főúton közlekedett Nyírbátor belterületén 2017. augusztus 18-án 7 óra körül személygépkocsival egy 32 éves nyírbátori férfi. A jelenlegi adatok szerint a sofőr vezetés közben elaludt, lehaladt az útpadkára, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során a járművezető könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés