Nyíregyháza hírei

2013.06.19. 12:27

Hogyan készültél a szóbeli érettségire?

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban előrehozott érettségik is zajlottak. A tizenegyedikes Pethe Sándor földrajzból előrehozott szóbelit csinált.

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban előrehozott érettségik is zajlottak. A tizenegyedikes Pethe Sándor földrajzból előrehozott szóbelit csinált.  – Csillagászatban otthon vagyok. Az évek alatt folyamatosan tanultam, így nincs mitől tartanom – mondta az angol tagozatos diák.

Papp Petra kívánságlistáján a felszínformálódás témaköre szerepelt. – Jártam fakultációra is a tárgyból, végig tanultam, illetve azért az utolsó öt napban ráfrissítettem a dolgokra.

Jónás Anna elárulja, hogy nem igazán van kedvenc témaköre, de valahogy csak túléli a szóbelit. – Nekem ugye folyamatosan tanítás volt, így nem volt egyszerű amellett felkészülni.

A zrínyis Borza Vanessza speciális angol osztályba járt, ő már végzős a gimiben. – Az áprilisi ballagás óta volt időm felkészülni. Ma magyarból és angolból teszek tudáspróbát.

Sólyom Gergőre igazi „dömping” várt, hiszen a fizika, a magyar, a történelem és a magyar szóbeli is szerepelt az „étlapon”. – A fizikától tartok a legkevésbé, a magyartól a leginkább.

Csehi Richárd a nyelvtan szóbelire készült fel a legkevésbé, a fizikára szánta a legtöbb időt.

KM-TG

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!