Elballagtak a krúdysok is

Akt.:
Elballagtak a krúdysok is
Elballagtak a krúdysok is - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Esővel, felhős idővel indult, virágcsokrokkal, napsütéssel zárult a ballagás a Krúdy Gyula Gimnáziumban péntek délután Nyíregyházán.


Szinte hajszálpontosan sikerült jól időzíteni a ballagás időpontját a nyíregyházi Krúdy gimnáziumban, így a szabadban tarthatták meg a végzősök életében meghatározó eseményt. Az utolsó kicsengetést követően a negyedikes osztályok ABC sorrendben esernyők védelmében járták végig utoljára az intézményt, majd felsorakoztak egymás mellett, miközben a rokonok, szülők izgatottan keresték, hogy honnan lehet jobban látni, a hol mosolygó, hol kicsit zavarban lévő ifjakat.

Ballag+ís Kr+¦dy gimn+ízium PS1_0446

Kattintson a képre a galériáért!

Az igazgató úr emlékezett méltó szavakkal az elmúlt esztendőről, és a tanulmányaikban sikeres diákok külön elismeréseket vehettek át. A végzősök nevében Zilahi Eszter 4.D. osztályos tanuló búcsúzott, miközben az utolsó esőcseppek is elapadtak, majd a ballagók, a harmadikosoktól vették át a tarisznyát. Az iskola zászlaját ezen túl ők hordozzák, és az esemény utolsó hangjaival egy időben a rokonok, barátok, szülők nyújtották át a ballagóknak a virágcsokrokat.
hirdetés