Elbúcsúzott a hívektől Bokross Elekné, Nyírmada és Pusztadobos Református Egyházközösségek lelkésze

Elbúcsúzott a hívektől Bokross Elekné, Nyírmada és Pusztadobos Református Egyházközösségek lelkésze
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyírmada, Pusztadobos – Utolsó Istentiszteletét Pusztadoboson augusztus 13-án a helyi, Nyírmadán 27-én vasárnap a Nyírmadai Református Templomban tartotta meg a lelkészasszony.

Vasárnap, a hívek körében Kálmán Béla Nyírmada polgármestere búcsúztatta a templomi szolgálatát nyugdíjba vonulása miatt felhagyó lelkészt. Bokross Elekné 1990-ben kezdte meg férjével a szolgálatot Nyírmadán és Pusztadoboson, majd férje halála után egyedül folytatta a két egyházközösségben a lelkészi szolgálatát. A Nagytiszteletű Asszony elmondta, bár a templomban teljesített szolgálatát befejezte, Nyírmada és Pusztadobos református hívei továbbra is nyugodtan fordulhatnak hozzá bizalommal. Mint elmondta, egy lelkész életében az utcán elhangzott jó szó, vigasztalás is szolgálat.

pu20Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés