Elbúcsúztak Lázár Bencétől

Akt.:
Elbúcsúztak Lázár Bencétől
Nyíregyháza – Szomorú szerda volt. Ekkor helyezték végső nyugalomba Lázár Bencét, a tehetséges labdarúgót 27 évesen ragadta el a gyilkos kór.

Nyíregyházára 2014 nyarán érkezett nagy reményekkel, de öt bajnoki és három kupameccs (egyiken három gólt szerzett) után egészségügyi okok miatt távozott és befejezte a sportolást. Akkor még nem sejthettük, hogy a baj nagy volt. Keményen, igazi sportemberként küzdött, de alul maradt. Kerekegyházán, a Borbás Gábor sportpályán kezdett el focizni, itt tartották a családi búcsúztatást, amelyen egykori társai közül Szokol Zsolt és Rubus Tamás volt ott. Bence földi maradványait otthonában helyezték el.

20180307_130551_resized

Nyíregyházán a Szpari játékosai és vezetői is méltóan búcsúztak el a játékostól, később az utánpótlás tagjai és a szurkolók is emlékezhettek a klubház bejáratánál.


Fotó: ujpestfc.hu
Nyíregyháza - Lázár Bencénél még 2015-ben diagnosztizáltak leukémiát. A futballista családja kedden tett közzé felhívást, hogy Bencének vérre lenne szüksége, de sajnos a segítségadást már nem élhette meg a 26 éves sportoló. A Lázár-család közleménye: „Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, a...
hirdetés