Eldőlt, hogy Nyíregyházán lesz a megyei kupadöntő!

A Balkány és a Rakamaz nem csupán a bajnokságban – a kupasorozatban is jól muzsikál
A Balkány és a Rakamaz nem csupán a bajnokságban – a kupasorozatban is jól muzsikál - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság hivatalos helyiségében sorsolták ki a Magyar Kupa elődöntők párosításait.


Az első osztályú Nagyecsed, Sényő-Carnifex duó mellett, a másodosztályú Rakamaz, Balkány együttesei voltak érintettek. A legjobb négy között Rakamaz–Nagyecsed és Balkány–Sényő párharcokat rendeznek, mégpedig május 11-én, 17 órától. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Időközben az is kiderült, hogy a szabolcsi finálét június 8-án, szerdán, ugyancsak 17 órától a nyíregyházi Városi Stadion centerpályáján játsszák.

Mint azt korábban többször jeleztük, a Magyar Labdarúgó-szövetség határozata értelmében, a jelenlegi küzdelemsorozatból nem lehet az országos főtáblára jutni, az eddigi két esztendős szisztéma helyett – a jövőben egy bajnoki évadban bonyolítják le a teljes kupamenetrendet. Az ősszel rajtoló csatározásban a megyei első osztályban szereplő egyesületek számára kötelező a részvétel, ugyanakkor természetesen az alacsonyabb nívón érdekelt csapatok is nevezhetnek – ha akarnak… Az augusztusra, illetve szeptemberre rendelt meccseken harcolható ki az országos főtáblára kerülés.

KM-KT
hirdetés