Elég volt a középszerből a mándokiaknak

Akt.:
Gergely Balázs (középen) és Balogh Gyula továbbra is egy csapatban küzdhet – csak éppen az Ibrány helyett immár a Mándokban
Gergely Balázs (középen) és Balogh Gyula továbbra is egy csapatban küzdhet – csak éppen az Ibrány helyett immár a Mándokban - © Fotó: Pusztai Sándor
Mándok – Forradalmi változások Mándokon: új az edző és nagy mozgás a játékoskeretben.


Ráuntak a középszerre. Legalábbis nagyon úgy fest, a mándokiak számára az már édeskevés, hogy hosszú esztendők óta stabil megyei első osztályú futballcsapatot üzemeltetnek. Az előző évadban megkaparintott tizenegyedik hely, pláne a a szezon hajrájában tapasztalt lejtmenet (a keret csaknem elfogyott a végére…) változásra sarkalta a vezetőséget. Előbb Koskovits György személyében új edzőt neveztek ki, aki igazán képben van, a bajnokságtól önként visszalépett Tiszakanyár kispadjáról nyergelt át. Majd játékosfronton történtek forradalmi reformok.

A tavasszal bevetett labdarúgók közül hatan távoztak. Itt mindjárt érdemes elidőzni. Az utolsó fordulók előtt kivált Balás Gergely, Costea Petru duó a megye háromban merész terveket szövögető Jánkmajtisra igazolt. Ugyanakkor négyen érkeztek például Tiszakanyárról, míg ketten a bajnok Ibránytól, A másodosztályú Záhony korábbi játékos-edzője, Karasz Attila visszatért, neki nem csupán a pályán, a tehetséggondozásban is szerepet szánnak az elöljárók. Egyáltalán, az utánpótlás stáb összetétele gyökeresen módosult: Varga Dávid (ő szintén a nagycsapat tagja…) mellett Bányász György és Györke Attila ugyancsak a fiatalok pallérozását kapta feladatul. A mándoki legénység oszlopos tagja, a továbbra is aktív Dancs Attila szakmai igazgatóként is tevékenykedik a következő időszakban.

Elképzelhető, hogy a felkészülésnek hét elején nekivágó egyesület kapus, illetve támadó megszerzésével is bővítheti még a harcba dobható futballisták számát.

KM-KT

Játékosmustra

Távozott: Balás Gergely, Costea Petru (mindkettő Jánkmajtis), Oláh Dávid (Balkány?), Turbucz Tihamér (?), Bárány Tamás (Kemecse), Orgován György (?)
Érkezett: Kovács Imre, ifj Koskovits György, Illés Attila, Mátrai Norbert (valamennyien Tiszakanyár), Balogh Gyula, Gergely Balázs (mindkettő (Ibrány), Karasz Attila (Záhony), Révész Zoltán (sérülés után újrakezdte), Ésik Máté (Kisvárda U19).

Címkék: ,


További hírek a Sport kategóriából


hirdetés