Elege lett a férfiból, felhívta hát a zsarukat, hogy túl sok gyógyszert vett be a férje és vigyék be

Elege lett a férfiból, felhívta hát a zsarukat, hogy túl sok gyógyszert vett be a férje és vigyék be
© Illusztráció: getty images
Szamosszeg – Mit meg nem tesz egy feleség a nyugalomért? A szamosszegi nő elképesztő módon akart megszabadulni egy időre a férjétől. Miután összeveszett vele, felhívta a zsarukat, hogy férje túl sok gyógyszert vett be.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves szamosszegi nő ellen, aki 2016. január 19-én este azzal hívta fel a mentőszolgálat 104-es telefonszámát, hogy férje nagy mennyiségű gyógyszert vett be. A segélyhívásra a mentők mellett a rendőrök is a helyszínre érkeztek, de kiderült, hogy a férfi nem vett be gyógyszereket és nem szorul ellátásra. Végül a fiatalasszony is beismerte, hogy azért tette a hamis bejelentést, mert összeveszett férjével, és úgy gondolta, hogy ezzel egy időre megszabadulhat tőle. A rendőrök így a nőt állították elő a kapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig szabálysértési őrizetbe vették.

Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés