Elégedett a vasúti közlekedéssel?

Elégedett a vasúti közlekedéssel?
Nyíregyháza – Sztojka Péter nagyon szeret vonattal utazni, ezért kihasználja a szabadjegyét, amikor csak tudja. – Jó lenne, ha több InterCity járna felénk, mert azok tisztábbak és hűvösebbek, mint a személy- és gyorsvonatok – adott hangot óhajának a mátészalkai fiatalember.

Szabó Dalma kifejezetten elégedett a vasúti közlekedéssel. – Az ifjúsági bérlet nagyon jó lehetőség a diákoknak, segítségével beutazhatják az országot a nyári szünetben – emelte ki pozitívumok sorából a szabolcsveresmarti bérlettulajdonos.

Szabó Dalma

– Elégedett vagyok, épül-szépül a vasút – válaszolta kérdésünkre a szerencsi Nagy Ferenc.

Nagy Ferenc

Czirák Ildikó is egyetértett vele: – Javult a menetrendszerűség és újabban tisztábbak a vasúti kocsik. A zsúfoltság viszont néha túl nagy – említette a tokaji hölgy.

Czirák Ildikó

Nemes Barbara elsősorban az InterCity járatokat veszi igénybe. – Jónak tartom a szolgáltatást, csak a klímaberendezéseket kellene máshogyan beállítani – mesélte tapasztalatairól MÁV a debreceni törzsutasa.

Nemes Barbara

Káplár Orsolya gyakran utazik Újfehértóról a fővárosba. – Vonattal sokkal kényelmesebb az utazás, mint ­autóval. Az utastájékoztatáson és a klímák működésén azért még lehetne javítani – mondta.

Káplár Orsolya

KM-HP
hirdetés