Élelmiszerüzletből pálinkát lopott a 20 éves fiú – Rendőrségi hírek a megyéből

Élelmiszerüzletből pálinkát lopott a 20 éves fiú – Rendőrségi hírek a megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. december 21-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Norbert 23 éves tiszanagyfalui lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2013. december 22-én egy nyíregyházi szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően bántalmazott egy újfehértói lakost. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 29 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2013. december 21-én egy nyíregyházi szórakozóhely előtt hangosan kiabált, majd a szórakozóhely elé kihelyezett asztalt felborította. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást P. János 23 éves ópályi lakos ellen. A férfi 2013. december 21-én egy ópályi külterületén lévő mezőgazdasági területről engedély nélkül fát vágott ki és kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást F. Bálint 20 éves kölcsei lakos ellen. A férfi 2013. december 20-án egy kölcsei élelmiszerüzletből pálinkát tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés