Elérkezett a diólopás szezonja – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Elérkezett a diólopás szezonja – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást folytat egy 51 éves és egy 20 éves botpaládi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. szeptember 20-án 12 óra 20 perckor egy Botpalád külterületén lévő mezőgazdasági területről diót tulajdonított el. A két botpaládi férfit a rendőrök akkor igazoltatták, amikor a zsákba pakolt dióval otthonukba igyekeztek. Az egyenruhások a két férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 20-án 11 óra 50 perckor igazoltatták B. Gábor 31 éves nyírmihálydi lakost. Az intézkedés közben kiderült, hogy a férfi ellen lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást folytat két 16 éves aranyosapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiú 2014. szeptember 20-án 8 óra 30 perckor egy nagyvarsányi mezőgazdasági földterületről diót kísérelt meg eltulajdonítani. A két fiatalt a tulajdonos megzavarta, ezért a diót otthagyták és elmenekültek. A rendőrök a bejelentés után egy órán belül, Nagyvarsány belterületén megtalálták a két fiút, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és szabálysértési őrizetbe vettek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 17 éves ramocsaházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2014. szeptember 20-án 14 óra 30 perckor Nyíregyházán bántalmazott egy 62 éves nyíregyházi férfit. A rendőrség a fiatalt rövid időn belül elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és bűnügyi őrizetbe vette.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés