Életeket mentett a szén-monoxid érzékelő Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ismét életeket mentett a szén-monoxid érzékelő kedden délután Nyíregyházán, az Ér utca egyik társasházi lakásában, ahol az egyik lakás fürdőszobájában a kombi gázkazán közelében jelzett be az érzékelő és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a lakás átszellőztetése után mutatták ki a magasabb értékeket. Személyi sérülés nem történt, a hiba kijavításáról gondoskodtak az ott lakók.

Kigyulladt egy százhatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete kedden délután Tiszavasváriban, a Bartók Béla utcában. Személyi sérülés nem történt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Egy nagyméretű fa leszakadt ága akadályozta a közlekedést kedden délután a 41-es számú főúton, a 11-es kilométernél Nyírmada közelében, ahol egy teherautó szélvédőjét be is törte az ág. Személyi sérülés nem történt. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés